Gizlilik

Kredi Kartı Güvenliği

PatiKutu, bir abonelik sistemi olduğu için girdiğiniz kredi kart bilgileri saklanmaktadır. Bunun için Türkiye’nin önemli işletmelerinden olan, BTK tarafından lisanslı İyzico firması ile çalışmaktayız.

Sitemiz üzerinden girilen tüm kredi kart bilgileri asla sistemimizde bulunmamakta, Iyzico’nun yüksek güvenlikli altyapısı tarafından işleme konmaktadır. Tekrar eden ödemeler için tüm kart bilgileri Iyzico’nun bu güvenli sistemi içerisinde saklanmaktadır.

PatiKutu’nun kredi kart bilgilerinize erişmesi, dolayısıyla herhangi bir saldırı durumunda kullanıcıların kredi kartı bilgisini çaldırması mümkün değildir.

Ziyaretçi Bilgilerinin Gizliliği

PatiKutu, abonenin tüm bilgilerini sadece sipariş amacıyla almakta, ihtiyacı olmayan bilgileri asla abonesine sormamaktadır. Siparişin dışında aboneyi tanımak için yapılan bilgi edinme ve değerlendirme anketlerine katılım tamamen kullanıcının insiyatifine bağlıdır.

PatiKutu, kullanıcıların hiçbir bilgisini üçüncü parti kişilerle asla paylaşmaz veya satmaz. Bizimle paylaştığınız adres, telefon ve mail bilgileriniz PatiKutu ile güvence altındadır.

PatiKutu, abonelerine kendi kampanya ve haberlerini paylaşmak adına tercihen mail göndermektedir. Kayıt olan her kullanıcımız, kullanıcı sözleşmesi dahilinde bu mailleri otomatik olarak almayı kabul eder. Bu mailleri almak istemeyen her kullanıcımız, hesap ayarlarından bu tarz mailleri almak istemediğine dair seçeneği işaretleyebilir, ya da bize ulaşın kısmından sipariş dışında mail almak istemediğini bize yazabilir. PatiKutu, bu kullanıcılara sipariş gibi önemli mailler dışında asla başka mail yollamayacaktır.

Çerez Politikası

PatiKutu, ziyaretçi verileri oluşturması adına kullandığınız taracıyı, çözünürlük, işletim sistemi gibi bilgileri edinebilir. Bunlar tamamen kullanımı daha iyi hale getirmemiz için toplanan verilerdir. Ziyaretçilerden bu tarz veriler Google’ın kendi sistemleri üzerinden toplanmakta ve Google üzerinde güvenle depolanmaktadır.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Bilgilendirme

Değerli Dostumuz;

07.04.2016 tarihinde resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında Şirketimiz Veri Sorumlusu sıfatına sahip olup bu sıfatın gerektirdiği yükümlülükler yerine getirmek için gerekli uyum çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

Bu çerçevede üyelik sıfatınız devam ettiği müddet boyunca kişisel verileriniz işbu Kanun çerçevesinde Şirketimiz PatiKutu tarafından muhafaza edilip vermiş olduğunuz onay çerçevesinde işlenecektir. Belirtmek isteriz ki; Kişisel Verileriniz sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sağlamak, ürün ve hizmetlerimize ilişkin pazarlama, tanıtım ve bilgilendirme amaçlı iletişimleri gerçekleştirmek, istatistiki bilgi toplamak ve derlemek ve ticari faaliyetlerini geliştirmek amaçlarıyla tarafımızca kullanılabilecektir.

Bu kapsamda dilediğiniz zaman Kanunun 11. maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olan Şirketimize başvurarak aşağıda belirtilen hakları kullanabilirsiniz. Buna göre kişisel verisi işlenen müşterilerimiz;

  • Kendisine ait kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • İşlenen kişisel verileri varsa bunlara ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bu verilerin amaca uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerindeki hataların düzeltilmesini ve eğer aktarım yapılmışsa ilgili üçüncü kişiden bu düzeltmenin istenmesini talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde bu verilerin silinmesini, yok edilmesini ya da anonim hale getirilmesini isteme ve eğer aktarım yapılmışsa bu talebin aktarılan üçüncü kişiye iletilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin neticesinde kişi ile ilintili olumsuz bir sonuç çıkmasına itiraz etme,
  • Kanun’a aykırı veri işleme nedeniyle zararının ortaya çıkması halinde zararını yasalar çerçevesinde talep etme haklarına sahiptirler.

Yukarıda sayılan bu taleplerinizi internet sitemiz üzerinde bulunan Bize Ulaşın sayfasındaki formu doldurarak veya [email protected] e-posta adresine mail atarak iletebilirsiniz.